Schoolgeluk brengt het geluk terug in scholen: bij leerkrachten, in klassen, in teams en bij directies. 

Leerkrachtgeluk

Leerkrachtgeluk betreft persoonlijke coaching van leerkrachten met het doel om gelukkige leerkrachten voor de klas te hebben. Leerkrachten die goed in hun vel zitten, goed in balans zijn, genieten van hun werk en vanuit passie hun werk doen. 

Teamgeluk

Teamgeluk zijn alle teamtrainingen die schoolteams helpen om een sterk en efficiënt team te worden. Teams waarin goed met elkaar gecommuniceerd wordt en waarin relaties goed zijn. Teams waarin mensen zichzelf en de ander kennen en waarin talenten op een effectieve manier ingezet kunnen worden. 

Klassengeluk

Klassengeluk is de begeleiding van dynamische en pittige groepen waarin de groepsdynamiek dusdanig is verstoord dat de groep niet meer goed functioneert. Mijn klassenbegeleiding is erop gericht van de groep weer een gezellig en hardwerkend team te maken.

Directiegeluk

Directiegeluk betreft trainingen voor directieteams en persoonlijke coaching van directeuren (m/v). De trainingen verschaffen directies veel zelfinzicht en tevens inzicht in teamverhoudingen en zijn er daarnaast ook op gericht tools en tips en kennis te verschaffen om leidinggevende skills te verruimen en vergroten.